Dersom du tenker at kvinnekamp er utdatert

… hjelper det kanskje å se denne?

 

Men vel, dersom du tenker at kvinnekamp er utdatert, kaster du sannsynligvis ikke bort de vel ti minuttene det tar å se Emma Watsons tale i FN.

Er du på vippen derimot, så snurr film!

Og til dere som ikke trenger å la dere overbevise, nyt, om dere ikke har sett den allerede.

Reklamer

10 kommentarer om “Dersom du tenker at kvinnekamp er utdatert

 1. Flott tale, men kvinnedagen er da ikke utdatert? Jeg har fortsatt ikke fått noe fyllestgjørende svar på mine spørsmål når det gjelder likestilling og likeverd. Inntil jeg har fått det, er kvinnedagen helt nødvendig.
  Klem 🙂

  Liker

  1. Nei, den er slett ikke utdatert, men hvert år er det nok av dem som mener det, dessverre. Heldigvis for slike som Emma Watson som sprer det gode budskap 😀 Klem tilbake 🙂

   Liker

 2. Dessverre er det gjerne slik at de som trenger å lære dette, ikke bryr seg om å oppsøke informasjonen. Eller unngår å lese den som allerede er der. Altfor mange tar kvinnesaken for gitt. «For vi er da ganske likestilte i Norge». Bare så synd det ikke er nok.

  Liker

   1. Egne fordommer er både lunt og godt, det er helt sikkert. Jeg har nok også en hel del, selv om jeg innbiller meg at jeg er supertolerant – jobber stadig vekk med saken 😀 Kjekt at du synes det var kjekt å snurre film!

    Liker

  1. Emma Watsons tale hadde nok fått dem på bedre tanker, men dessverre har du nok rett, de som trenger å øke forståelsen vil nok ikke bruke tid på se talen hennes. Heldigvis er det nok av dem som skjønner at vi ikke er i mål ennå, og at det er de dypere, psykologiske mekanismene som må til verks i Norge.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s