Er eget domene lurt?

www.i-am-bored.com
http://www.i-am-bored.com

Jeg vet ikke helt hvorfor, men her sitter jeg plutselig med eget domene. Drev og ordnet litt med bloggen, og vips, så hadde jeg funnet frem kredittkortet og betalt. Eneste forskjellen jeg ser, er at blogglenken ikke har ‘wordpress’ i seg lenger, men ellers er jeg akkurat like uklok …

Noen som vet litt mer? Takknemlig for svar.

Hilsen forvirret og uteknisk med altfor kort avstand til kredittkortet

Advertisements

Forfatter: c'est la vie!

Hvem jeg er? En helt vanlig norsk jente, som for over ti år siden forvillet seg ut på kontinentet og på grunn av Amors uberegnelige piler har blitt der siden. Integrering ser ut til å være stikkordet for bloggen min. Et ord mange slenger rundt seg med en lettvinthet som ofte forbauser meg. Et visst politisk parti ser ut til å se på integrering av innvandrere som eneste remedie for å få det såkalt skakkjørte Norge på rett kjøl. For meg personlig er integrering et begrep det ligger mye smerte i, det er rett og slett smertefullt å skulle tilpasse seg nytt på nytt dag ut og dag inn. Joda, jeg har valgt det selv, men det gjør det ikke nødvendigvis noe lettere til tross for at jeg er både ressurssterk, velutdannet og kulturelt sett tilsynelatende lik mine landsmenn. Jeg skriver ikke denne bloggen for å klage og syte, eller fokusere på meg selv. Jeg forteller historiene mine for å vise at integrering ikke er en svart-hvitt og enkel prosess. Og jeg har dyp respekt for innvandrere som har vært nødt til å flykte på grunn av uholdbare forhold i fedrelandet sitt. Jeg vet jeg er en heldig innvandrer, og vet ikke hvordan jeg hadde taklet tilværelsen dersom jeg hadde vært i deres sko. Skulle ønske de kunne få mer oppmerksomhet for det de faktisk gjør, enn det de ikke gjør.

4 thoughts on “Er eget domene lurt?”

  1. Det er jo bedre «branding» å ha sitt eget domene, og så ser det jo fint ut! Jeg synes bloggen min virker mer profesjonell når den har eget domene. Bloggen er fortsatt «hosted» på WordPress, så det er ingen store forandringer for din skyld. Jeg regner med at du kjøpte domene gjennom WordPress? En forskjell på å kjøpe det gjennom WordPress og ikke, siden man fortsatt ser reklame hvis man har det gjennom WordPress, om man ikke er logget inn da. Jeg kjøpte gjennom WordPress og det har funket helt fint, selv om jeg i ettertid har laget andre sider som jeg har hostet andre steder, stort sett A Small Orange, og da har jeg også brukt WordPress for å lage sidene, bare ikke for hosting. Men det fine med å ha domene gjennom WordPress er jo at alt er helt likt for deg. Grattis med eget domene!

    1. Tusen takk! Ja, jeg kjøpte domene gjennom WordPress, og såvidt jeg kan se er det bare selve lenka som er endret. Det du skriver virker fornuftig, og ettersom jeg er svært lite teknisk av meg så tror jeg at jeg holder meg til WordPress og satser på at forbedret «branding» vil komme til å hjelpe den dagen jeg skal selge mi 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s