Sånn føles det!

funnyjunk.com
funnyjunk.com

Når det kommer besøk fra gamlelandet, føler jeg meg veldig som han fyren på siste bilde. De vet jo ikke hva jeg sier, og blir imponert uansett. Noen fordeler må man jo kunne ha, når en stort sett har befunnet seg i samme tilstand som den midterste tegninga i flere år!

Reklamer

14 kommentarer om “Sånn føles det!

  1. Ah, men det er deg vel unt å føle deg som en mester innimellom!

    Jeg husker fra da jeg bodde i Spania (veldig kort periode på bare noen få måneder). Jeg lærte meg dessverre ikke så mye spansk, men etter en runde sangria husker jeg at jeg følte meg omtrent som det nederste bildet. :-O

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s