Oppdatering!

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer til bloggpausen min, og nå klarer jeg altså ikke å holde meg unna lenger. Selv om det fortsatt ikke foreligger noe endelig utkast til romanen min, så  har disse tre månedene vært veldig nyttige med hensyn til videre fremdrift. Jeg gleder meg veldig til denne skoleferien er over og at jeg kan skrive på heltid igjen. Men ettersom det ikke er før 2. september, nyter vi fortsatt finvær og late dager her i Belgia. Og så kommer det straks en bloggpost om gebrokkenhet – vi tastes!

Reklamer

4 kommentarer om “Oppdatering!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s