Blogganbefaling!

Innimellom scroller jeg nedover Facebook-feeden min og regelrett gremmes. Nei, ikke fordi folk forteller hva de har til middag, at de har trent, eller fordi en eller annen nyforelska stakkar bare mååå komme med en kjærlighetserklæring til sin utkårede på den åpne veggen i stedet for i en privat melding. Jeg gremmes fordi nordmenn helt ukritisk deler så mye dritt og lort, ofte med følgende innledning: «Jeg er ikke rasist altså, men […]». 

Dersom du ennå ikke har lest Liv-Ingers blogg sitt fortreffelige innlegg om kildekritikk i sosiale medier, så anbefaler jeg på det sterkeste at du gjør det her.

Og sånn ellers kan jeg meddele at jeg er i mål. 50 008 ord er skrevet i april måned og jeg er herved Camp NaNoWriMo vinner! Noe alle som har kommet i mål også er.

Så med meg selv i mål, kan det godt tenkes det kommer litt mer blogging fra mine kanter igjen. For uansett hvor lite lyd det har kommet herfra i de siste ukene, så er slett ikke bloggen min død. Foreløpig i hvert fall. Kanskje til og med aldri.

Kos dere med Liv-Ingers eminente blogginnlegg, så leses vi etter hvert.

Reklamer

10 kommentarer om “Blogganbefaling!

 1. Du verden. Hadde jeg hatt champagne skulle jeg hevet et glass, Bruker kaffekoppen i stedet.
  Til lykke 🙂
  Mormorklem er på sin plass 🙂

  Liker

  1. Me too!! 😉

   (Men nå hører det med til historien at jeg ikke skrev noe vettugt altså, jeg ville bare bevise for meg selv at det er fullt mulig å skrive noe hver eneste dag)

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s