Hva gjør vi nå?

google reader

Vi som bruker Google Reader, hva gjør vi nå som den skal legges ned fra 1. juli?

Jeg bruker den omtrent daglig, og anbefaler blogginnlegg på bloggen min derfra, så dette kommer til å bli et savn. Er det noen der ute som bruker tilsvarende tjenester som de kan anbefale?

Gode forslag mottas med takk!

Reklamer

19 kommentarer om “Hva gjør vi nå?

  1. Takk for tips! Jeg kikker på feedly akkurat nå, og det ser ut til at de har jobbet med en slags overgang fra Google Reader fordi de har visst at dette skulle skje. Så denne skal jeg definitivt prøve ut 😀

   Liker

   1. ja, og funker fint både på telefon og maskin. eneste jeg har vært misfornøyd med er at den ikke alltid finner blogger som serves av blogg.no, men, jah, jeg overlever det.

    Liker

 1. Jeg fikk tips om feedly på twitter i morges, har allerede byttet og er så langt fornøyd 🙂 Nå bruker jeg bare Google Reader/Feedly på pc, så jeg vet ikke hvordan Feedly funker på f.eks. mobiltlf, men det virker som om den dekker det behovet jeg har 🙂

  Liker

  1. Ja, det ser ut som å fungere like greit,jeg må bare venne meg til den først – er litt sånn reaksjonær på teknologifronten – men snart kommer jeg vel til å glemme at Readeren i det hele tatt har eksistert 😉

   Når det gjelder telefon, vet jeg forresten ikke. Har ikke sånn avansert telefongreie jeg, vettu, bare enkel mobil kun til ringe med! 😀

   Liker

   1. Jeg er ikke noe glad i endringer, liker best når jeg kan forholde meg til kjente ting. Men akkurat denne endringen har faktisk gått smertefritt, selv om det bare er 7 timer siden jeg byttet 😉
    Antagelig er det en befrielse å slippe å hele tiden måtte sjekke om det har kommet noe nytt og spennende til mobilen 😉

    Liker

 2. G reader er vel et system for å legge inn og få meldinger når nye innlegg kommer?

  I tilfelle kan Bloglovin’ være et alternativ. Eller dersom du følger blogspot-blogger kan det være smart å lage seg gmail-konto og lage seg en blogg. På den måten kan du abonnere på blogger og få melding når de oppdateres. Det er også lett å få melding når flere kommenterer i samme tråd, fordi man er innlogget i samme system. Jeg har iallfall ikke funnet noen andre løsninger, men denne fungerer tilfredsstillende.

  Liker

  1. Takk for tips! Nå ser det ut som Feedly kan dekke behovet sånn delvis. Det som er fordelen med GR, er at jeg kunne stjernemerke innlegg som jeg ville anbefale, og da havnet de automatisk på høyre menyside i bloggen min som anbefalte innlegg hos andre bloggmennesker. Det er mulig det også går an med Feedly, eller andre varianter, men det gjenstår å se …

   Liker

 3. Hått?
  Gått glipp av noe?
  Jeg har vel en reader eller noe slikt svevende ute på nettet et sted, men hvor. Det er en WP-reader, er det omtrent det samme?
  Klem 🙂

  Liker

  1. Det er omtrent som en WP-reader bare at man kan lege inn alle typer blogger. På WP-readeren er det bare WP-blogger du kan følge. Og om du ser på høyre side av bloggen min, ser du at jeg anbefaler bloggposter, og det gjør jeg vhj av denne Google Readeren. Blir trist at den skal vekk, men, men, c’est la vie! 😀

   Liker

 4. Etter mye mas fikk jeg til at bloggen legger ut nye innlegg på Fjæsboka. Blogglovin’ var ikke så mye mas. Blogger jeg følger har jeg klart å få til å sende meg e-post om nye oppdateringer, og da har jeg egenltig det jeg trenger. Blir det mer avansert blir jeg sittende og lese blogger, noe som tar tid, derfor har jeg begrenset meg. Må ha tid til å legge kabal også.

  Liker

  1. Haha! Kabla er viktig 😀 Jeg bruker en blanding av epost og Reader. Det er som er kjekt med Readeren er at de holder bloggene på ett og samme sted, og jeg kan holde oversikt over bloggpostene jeg ennå ikke har lest, og merke de som jeg vil lese igjen/anbefale for andre. Blogglovin fikk jeg aldri helt til, og jeg er en sånn som må få det til ganske fort ellers blir det ikke noe av 😉

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s