Jeg er faktisk representant for en av de aller verste kategorien utlendinger

Aftenposten.no

Skriver Ingvar Ambjørnsen. Og om du ikke har lest hele artikkelen alt, så kan du gjøre det her.

Ha en flott dag!

Reklamer

7 kommentarer om “Jeg er faktisk representant for en av de aller verste kategorien utlendinger

    1. Tusen takk for det! Kikker på bloggen din selv, spennende liv og mange fine bilder! Er du på utveksling, uten foreldre? Hvor mange år skal du være? Jeg leste posten din om å snakke fransk, akkurat sånn har jeg hatt det i flere år. Men nå går praten veldig greit, det er jo barnas morsmål så jeg må liksom kunne kommunisere – selv om jeg stort sett snakker norsk til dem. Lykke til videre med BACen, det er ikke bare bare, har jeg hørt 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s