Jeg hadde en litt sur dag …

Hvor jeg i tillegg til alt annet som kom min vei akkurat da, var lei av både blogg og blogging. Men det var helt til jeg fant ut at C’est la vie! er nominert i flere kategorier til Gulrot bertas upretensiøse gulrot award 2011 på bloggen Ege Denne. Og etter å ha telt gjennom flere ganger, kommer jeg frem til at det dreier seg om hele seks kategorier!

1. Beste blogg

3. Beste blogg med KVINNE bak tastaturet

7. Beste seriøse, men allikevel med humor, blogg

15. Beste samfunns engasjerende blogg

17. Beste design – teknisk blogg

19. Beste hverdags blogg

Alt som var i nærheten av å ligne på surleppe og  tenners gnissel feies jo sporenstreks bort, og jeg kaster meg over tastaturet med ny giv og stormende jubel for å reklamere for avstemning.

Og dersom du ønsker å ta en titt på bloggkåringen og eventuelt stemme på meg eller noen andre (jeg er i svært celebert selskap), så kan du du jo gjøre det her akkompagnert av denne:

For ute er stormhimmelen svart, sterk vind kaster dagen hit og dit med sitt bastante regn, og jeg synes fanfare er på sin plass.

På forhånd takk for din stemme!

Reklamer

11 kommentarer om “Jeg hadde en litt sur dag …

 1. Så bra at du får enda mer oppmerksomhet rundt bloggen igjen! Du skriver så bra og tidsaktuelt at dette bør spres. Så min «Borger- (svigerinne-)plikt» er gjort 🙂 Stemmer på deg med glede og stolthet!

  Liker

 2. Må nok ta på meg mye av ansvaret for at du/bloggen din ble nominert. Syns liksom du burde være med. Og ære være til Ege Denne for alt arbeid hun har lagt ned i denne awarden

  Angående celebre blogger. Hvis vi skal se litt nøkternt, og ikke minst objektivt på saken, så er det egentlig de andre bloggene som er i celebert selskap, siden både C’est la vie! og det beste karavanseraiet i cyberspace er nominert 😉

  Liker

  1. Åh! Tusen takk for nominering, det blir jeg jo kjempeglad for! 😀 Og ja, ære være Ege for at hun organiserer!

   Og angående celebert selskap, ja så har du selvsagt et veldig godt poeng høhø 😉 😉

   Liker

 3. 🙂 Følger med, men har ikke helt funnet ut av stemmesystemet.. Mulig fordi jeg generelt ikke følger helt med i svingene her inne i desember…Lykke til uansett!

  Liker

 4. Tilbaketråkk: 2011 | C'est la vie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s