Useriøs avsporing

Joan Miro's Dutch Interior (I) (Museum of Modern Art, 1928)

http://www.haberarts.com/jmiro.htm

Det er god underholdning å ta en kikk inn i det useriøse kommentarfeltet hvor WordPress skiller ut de som ikke er ute etter noe annet enn å spre spam. Jeg skulle likt å vite hvordan de går frem for å skille klinten fra hveten, men det som går igjen er at de skriver kommentarer på engelsk og at de er ekstremt interessert i de temaene jeg skriver om og deretter inviterer meg til å trykke på en lumsk lenke for å lære mer om akkurat det. Selv om WordPress i enkelte tilfeller tar feil, er nok ingen tvil om vedkommendes spamintensjoner i dette tilfellet:

«Whoah this weblog is excellent i like studying your articles. Keep up the great paintings! You understand, many people are hunting round for this information, you can help them greatly.»

Reklamer

6 kommentarer om “Useriøs avsporing

 1. Jeg er også begeistret for spamen som har kommet inn i det siste. Mine favoritter er de som prøver å provosere meg til å besøke nettsidene deres: «The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might fix should you werent too busy in search of attention»

  Liker

  1. Hoho! Det har ikke kommet dithen enda at jeg blir fornærmet! Skjønt, jeg vet jo ikke helt sikkert da, det kan hende at det at ligger tilsvarende fornærmelser i denne:

   6r5f6W nbznlngezjyg, [url=http://ijgkmjlljbcl.com/]ijgkmjlljbcl[/url], [link=http://isftytqkrzmd.com/]isftytqkrzmd[/link]

   Liker

 2. Røvere med Googles oversetterprogram har prøvd seg på svensk i min spam-kø, en av de mer fornøyelige lyder slik: «När allt, varför höränne föräldrarna byta till ett annat släptåg om produkten som de använder för ebba ut småherrskap gör ett utmärkt jobb?»

  Vet ikke helt hva man skal svare på slikt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s