Useriøs avsporing

Joan Miro's Dutch Interior (I) (Museum of Modern Art, 1928)

http://www.haberarts.com/jmiro.htm

Det er god underholdning å ta en kikk inn i det useriøse kommentarfeltet hvor WordPress skiller ut de som ikke er ute etter noe annet enn å spre spam. Jeg skulle likt å vite hvordan de går frem for å skille klinten fra hveten, men det som går igjen er at de skriver kommentarer på engelsk og at de er ekstremt interessert i de temaene jeg skriver om og deretter inviterer meg til å trykke på en lumsk lenke for å lære mer om akkurat det. Selv om WordPress i enkelte tilfeller tar feil, er nok ingen tvil om vedkommendes spamintensjoner i dette tilfellet:

«Whoah this weblog is excellent i like studying your articles. Keep up the great paintings! You understand, many people are hunting round for this information, you can help them greatly.»

Advertisements

Forfatter: c'est la vie!

Hvem jeg er? En helt vanlig norsk jente, som for over ti år siden forvillet seg ut på kontinentet og på grunn av Amors uberegnelige piler har blitt der siden. Integrering ser ut til å være stikkordet for bloggen min. Et ord mange slenger rundt seg med en lettvinthet som ofte forbauser meg. Et visst politisk parti ser ut til å se på integrering av innvandrere som eneste remedie for å få det såkalt skakkjørte Norge på rett kjøl. For meg personlig er integrering et begrep det ligger mye smerte i, det er rett og slett smertefullt å skulle tilpasse seg nytt på nytt dag ut og dag inn. Joda, jeg har valgt det selv, men det gjør det ikke nødvendigvis noe lettere til tross for at jeg er både ressurssterk, velutdannet og kulturelt sett tilsynelatende lik mine landsmenn. Jeg skriver ikke denne bloggen for å klage og syte, eller fokusere på meg selv. Jeg forteller historiene mine for å vise at integrering ikke er en svart-hvitt og enkel prosess. Og jeg har dyp respekt for innvandrere som har vært nødt til å flykte på grunn av uholdbare forhold i fedrelandet sitt. Jeg vet jeg er en heldig innvandrer, og vet ikke hvordan jeg hadde taklet tilværelsen dersom jeg hadde vært i deres sko. Skulle ønske de kunne få mer oppmerksomhet for det de faktisk gjør, enn det de ikke gjør.

6 thoughts on “Useriøs avsporing”

  1. Jeg er også begeistret for spamen som har kommet inn i det siste. Mine favoritter er de som prøver å provosere meg til å besøke nettsidene deres: «The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might fix should you werent too busy in search of attention»

    1. Hoho! Det har ikke kommet dithen enda at jeg blir fornærmet! Skjønt, jeg vet jo ikke helt sikkert da, det kan hende at det at ligger tilsvarende fornærmelser i denne:

      6r5f6W nbznlngezjyg, [url=http://ijgkmjlljbcl.com/]ijgkmjlljbcl[/url], [link=http://isftytqkrzmd.com/]isftytqkrzmd[/link]

  2. Røvere med Googles oversetterprogram har prøvd seg på svensk i min spam-kø, en av de mer fornøyelige lyder slik: «När allt, varför höränne föräldrarna byta till ett annat släptåg om produkten som de använder för ebba ut småherrskap gör ett utmärkt jobb?»

    Vet ikke helt hva man skal svare på slikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s