Selvsnakk

«Hvordan går det med datteren, da?» Lurer jeg der jeg står og snakker med en av nabokarene. Jenta hans dro til London for ett år siden for å studere.

«Nei, hun er kommet hjem hun.»

«Hjem? Allerede? Skulle hun ikke være der et par år til?» London er yndlingsbyen, og jeg får hjertebank bare av å snakke om den.

«Nei, hun fullførte første året, så orket hun ikke mer. Det er språket ser du. Hun ble så lei av å høre og snakke engelsk over alt og hele tiden. Hun fortalte meg at hun begynte å snakke med seg selv, bare for å kunne høre sitt eget morsmål og at hun var seriøst redd  for å tørne!» Han holder seg på ørene og rister teatralsk på hodet som for å understreke galskapen i det hele, og fortsetter:

«Nå er hun hjemme igjen, og nyter å snakke sitt eget språk. Noe jeg har all verdens forståelse for altså!»¨

Tell me about it, tenker jeg. Og går hjem for å kjefte på meg selv for at jeg ikke reiste tilbake den gangen jeg hadde muligheten.

Reklamer

8 kommentarer om “Selvsnakk

 1. Stakars liten.. det må ha vært tøft du … *fnis*
  (en ting er å bo i et annet land, men ETT år !!! ??? Folk er rare, Hege)
  😀

  Liker

  1. Høhø, skal ikke love at jeg hadde blitt her nede så lenge hadde det ikke vært for at jeg stiftet familie… Hadde jeg ikke hatt noen bånd, kan jeg lett se for meg frustrasjonene ta overhånd og bestille billett hjem 😉

   Liker

 2. Altså, man behøver ikke dra utenlands for å snakke med seg selv, bare for å høre noen snakke. Jeg snakker stadig med meg selv jeg, og forventer svar som aldri kommer. Det heter å være mamma og prøve å snakke til ungene sine 😉 haha

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s