Videre til tredje runde i Tordenblogg-cup!

Jeg er i ferd med å oppdage et kompetitivt gen jeg ikke visste jeg hadde. «Viktigste er ikke å vinne, men å delta» har stort sett vært min oppfatning når det gjelder konkurranse-leker og lignende. Slik var det denne gangen også da jeg fikke greie på at jeg hadde blitt nominert til Tordenblogg-cup. Men, denne jeg-er-bare-glad-jeg-er-nominert-holdningen er herved en saga blott! Nå vil jeg videre…

Jeg takker og bukker og nikker og neier for alle stemmene og de fantastiske kommentarene jeg har fått hittil. Det er nesten så jeg blir litt paralysert ved tanken. Men ikke så paralysert at jeg ikke har vett til å mase på mer, for jeg er i duell mot ingen ringere enn «Marias Metode» som nylig ble kåret til sosiale mediers superheltinne. Det føles surrealistisk å duellere mot noen som bidrar med så mye viktig i samfunnsdebatten og egentlig burde jeg vel bare ta hatten av, takke for tilbudet og gi meg mens leken er god… Men som sagt: Konkurransegenet kan ikke kontrolleres på dette stadiet!

Jeg er ikke sikker, men tror det er mulig å stemme ut tirsdagskvelden ihvertfall, og legger du igjen kommentarstemme i tillegg så teller det ekstra.

Stemme kan du gjøre her:

http://tordenbloggen.sonitus.org/2010/12/14/tredje-runde-del-1-det-blir-varmere/

Dessuten – min kjære kusine sin diktblogg «Akkurat!» er også gått videre. Det er takket være hennes standhaftighet at jeg i det hele tatt begynte med blogging. Noe dere kan lese mer om her og her. Hennes diktblogg er av et kaliber for seg, og jeg er kanskje inhabil når jeg sier dette – men det at hun har nådd så langt i denne konkurransen, må uansett bety at jeg ikke er den eneste som tenker slik. Så stem på oss!

Reklamer

10 kommentarer om “Videre til tredje runde i Tordenblogg-cup!

 1. Du er virkelig Tordenbloggens dark horse i år – og det er så bra. Jeg har jo sagt før at riktig mange burde lese innleggene dine, og nå blir de kloke ordene spredd. Yay!

  Liker

  1. Tusen takk for det, Hanne! Jeg sitter her helt svimmel og klarer liksom ikke helt å få med meg at livet kan dreie om noe annet enn Tordenblogg akkurat nå – noe som nesten er i ferd med å gå utover de stakkars barna mine som er syke begge to! Blir forferdelig spennende å se hvordan det går, Marias Metode er jo ikke akkurat noen lettvekter… I morgen skal jeg uansett stemme på deg, du ligger jo i teten 😀

   Liker

 2. Jeg har stemt på deg. Som Hanne over her sier: Riktig mange burde lese innleggene dine!

  P.S: Takk for anbefaling! Mistenker at jeg går ned med posen til topps…. ;D

  Liker

  1. Haha! Du hadde jo rett i det 😉 Men synes du gi ut med hodet hevet og stilen i behold! Nå kan det jo være at diktene dine får den oppmerksomheten de fortjener 😀

   Liker

 3. Jeg har stemt paa deg i hver runde du har vaert med i! Krysser fingrene for at du vinner!! Jeg er jo stor fan av bloggen din og synes faktisk ikke bloggen til motstanderen din er saa veldig interessant, og ikke paa langt naer saa godt skrevet som din!! Masse lykke til!

  Liker

  1. Åå, tusen takk det, Irene! Jeg tror jeg kjente igjen deg i kommentarfeltet, ja, og det du skrev var jo rett og slett nydelig 😀 Nå som jeg har gått videre til de siste åtte – who would’ve thought?? – så håper jeg du fortsetter å stemme og legge igjen så hyggelige kommentarer!

   Liker

 4. Ja, jeg er nok lett aa kjenne igjen – Irene uten blogg og uten norske vokaler! 🙂 Jeg fortsetter stemming og valgkamp!

  Liker

  1. Ja! Der sa du det – Irene uten blogg og norske vokaler, det var akkurat det jeg tenkte hihi 😉 Kjempetakknemlig for at du fortsetter stemming og valgkamp, tusen takk 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s