Jeg er med i 2. Runde i Torden-cup!

Nå er det duell, og jeg konkurrerer mot Fr. Martinsen som er en av bloggverdenens Grand Ladies!

Dersom du synes jeg fortjener din stemme, så stemmer du her. Jeg er ikke sikker på hvor lenge pollen er åpen, men det er ut til ikke å være mange timene så stem fort! Samme gjelder nå som sist, legger du igjen kommentar i kommentarfeltet i tillegg til stemme i pollen blir det flere poeng – innbiller jeg meg…

På forhånd stor takk 😀

PS! Stemmer du på meg, skal jeg love deg det blir sving på integreringsmotivasjonen fremover!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s